Un bărbat din orașul Vulcănești este suspectat de păstrarea și comercializarea drogurilor de tip marijuana și PVP. Acesta a fost reținut de ofițerii de investigații, anunță Poliția R.Moldova. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, oamenii legii au ridicat substanțe narcotice și un aparat pentru consumul de droguri.

Suspectul a fost depistat în urma unei operațiuni desfășurate de oamenii legii. Pe parcursul a două luni, ofițerii Direcției investigații „Sud” a INI au efectuat mai multe achiziții de control, fiind procurate droguri de tip PVP.

Ulterior, Poliția descins la domciliul suspectului în vârstă de 42 de ani, unde au fost depistate și ridicate pachețele în care se aflau substanțe narcotice de tip marijuana, un aparat confecționat artizanal pentru consumul de droguri, pachețele de tip zip-lock în care se afla masă de culoare roz asemănătoare cu droguri de tip PVP, cât și banii transmiși sub control.

Bărbatul a fost reținut, iar dacă va fi găsit vinovat riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

În continuare oamenii legii efectuează măsuri speciale de investigație pentru stabilirea și implicarea altor persoane în activitatea infracțională.