Oamenii legii au ridicat marijuana în valoare de 600.000 lei și au reținut persoana care păstra substanțele, un bărbat de 42 de ani. Acesta a ajuns în vizorul ofițerilor de investigații, după ce a fost stopat de angajații INSP în trafic, pe o stradă din Bălți, și s-a stabilit că conducea mașina fiind drogat.

Automobilul a fost transportat la  parcarea specială. Șoferul a fost reținut, apoi, la solicitarea procurorilor PCCOCS, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Bălți.

Ulterior, oamenii legii au efectuat percheziții, în rezultatul cărora au fost ridicate mai multe probe.

În cadrul perchezițiilor desfășurate vineri și sâmbătă în Bălți și Fălești la acesta și un alt bănuit cu vârsta de 44 de ani cercetat în libertate, pe lângă două kilograme de droguri au fost ridicate și ustensile de consumare a stupefiantelor, un automobil și telefoanele mobile folosite la punerea în vânzare a drogurilor”, se precizează într-un comunicat emis de reprezentanții Poliției.

Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, în comun cu angajații INSP Nord și IP Fălești, sub conducerea procurorilor PCCOCS, oficiul „Nord,  continuă investigațiile, în vederea elucidării tuturor circumstanțelor, dar și pentru identificarea altor persoane implicate în acest caz.