Oamenii din Briceni sunt îngroziți de cele întâmplate în această după-amiază într-o livadă din localitate. Este vorba despre căderea unui obiect explozibil pe teritoriul țării noastre, după ce Rusia a lansat un nou raid de atacuri cu rachete asupra Ucrainei.

Localnicii din Grimăncăuți spun că au auzit două bubuituri puternice, iar unele camere de supraveghere ar fi surprins acele momente.

Femeile în etate au recunoscut că le-a fost frică în acele momente. Una dintre ele relatează că era alături de o vecină în acel moment și că ambele s-au speriat, înțelegând că este vorba despre o rachetă.

A căzut acolo, lângă cimitir. A fost atât de groaznic, mi-e teamă acum să stau în casă”, a recunoscut o femeie în cadrul unui reportaj realizat de jurnaliștii de la Nord News.

Amintim, că astăzi a avut loc un nou raid de atacuri aeriene asupra Ucrainei. Rusia a lansat un val de peste 70 de rachete, iar circa 60 dintre acestea au fost doborâte de Forțele Aeriene ale Ucrainei. Totuși o parte din rachete și-au atins țintele, în Ucraina înregistrându-se deconectări massive ale energieie electrice.

 

Deschide și   Un nou raid de peste 70 de rachete în Ucraina! Peste 60 au fost doborâte, dar sunt deconectări electrice masive

Deschide și  N.Popescu, despre racheta de la Briceni: Încă o demonstrație a modului în care războiul Rusiei împotriva Ucrainei afectează securitatea RM

Deschide și  (FOTO) UPDATE // O rachetă ar fi căzut la Briceni. Ce spune Ministerul Apărării 

Deschide și Racheta de la Briceni // Ministrul Apărării anunță că o echipă de geniști ai Armatei Naționale s-a pornit la fața locului