Un accident rutier s-a produs în această sâmbătă în municipiul Comrat. Potrivit unui anunț al Poliției, la 24 septembrie, o persoană cu funcție de demnitate publică din UTA Găgăuzia, conducând un automobil de marca „Toyota Camry”,  pe o stradă din mun. Comrat, ar fi  tamponat un automobil de model „ZIL” care staționa.

După comiterea accidentului rutier, precizează oamenii legii, șoferul ar fi părăsit locul accidentului, eschivându-se de polițiști.

IGP precizează că s-a autosesizat pe acest caz și investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Deși autoritățile nu anunță cine este demnitarul implicat în accident, sursele Deschide.MD susțin că automobilul aparține lui Dmitri Constantinov, actualul președinte al APG.

Reporterii Deschide.MD l-au contactat pe speakerul Adunării Populare pentru a afla mai multe detalii, însă demnitarul nu a răspuns la apeluri.

De menționat că nu este prima dată când Constantinov este implicat în accident rutier. În anul 2014 acesta a ajuns la spital după ce automobilul său de serviciu s-a ciocnit de niște blocuri de beton şi s-a răsturnat.

La fel, în anul 2017 Dmitri Constantinov a fost reținut de polițiști după ce a lovit cu mașina un băiat de șapte ani, cel din urmă fiind transportat la spital în stare gravă.

Revenim cu detalii!