UPDATE // Crima de la Dumbrava. IGP confirmă reținerea individului de 36 de ani, din Șoldănești

12:46, 22 August 2022
Crimă
Foto:

Oamenii legii au reținut ieri un suspect, în cazul femeiei ucise cu sânge rece Vineri, 19 August, în sectorul de vile Miciurin din localitatea Dumbrava, municipiul Chișinău, susțin sursele Deschide.MD.

UPDATE // Potrivit IGP, în urma măsurilor de investigație și urmărire penală întreprinse de către angajații Poliției capitalei în comun cu procurorii procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Buiucani, suspectul în comiterea infracțiunii de omor a fost reținut.

„Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 36 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Șoldănești, anterior judecat pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni. În cadrul măsurilor de investigație și urmărire penală polițiștii și procurorii au stabilit că victima, femeia de 39 de ani, se cunoștea cu individul. Dânsul a fost reținut de organele de drept în apartamentul pe care îl închiria în sectorul Rîșcani al capitalei. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și cercetat penal pentru ,,Omor intenționat”. Pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață”, se menționează în comunicatul IGP.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit surselor apropiate anchetei, suspectul ar fi un bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din Răspopeni, raionul Șoldănești.

Preliminar s-a stabilit că anterior bărbatul a participat la construcția vilei în care a fost găsit cadavrul femeiei de 39 de ani zăcând într-o baltă de sânge. Acesta ar fi venit ca să-și regleze conturile cu concubinul victimei, însă pentru că nu l-a găsit acasă, s-a răzbunat pe concubina acestuia. Acesta ar fi fost șef de șantier.

Individul a fost reținut ieri pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru omor comis cu o deosebită cruzime.

Amintim că vineri deimineața un bărbat care s-a întors de peste hotare și-a găsit concubina zăcând în casă, cu mai multe semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului femeiei, provocate cu cuțitul, printre care plăgi în regiunea gâtului și a abdomenului.

UPDATE // Crimă învăluită în mister, la Dumbrava. Un bărbat a revenit de peste hotare și a găsit în casă cadavrul concubinei

 

× Aboneaza-te la fluxul de stiri Deschide.MD pe telefonul tau mobil
Ai depistat o eroare în text?  Selecteaz-o  și apasă combinația de taste CTRL + ENTER