UPDATE // 18:51 // Tânăra de 20 de ani, care se deplasa pe motocicletă în calitate de pasageră, din nefericire a murit la spital.

Pe cazul dat urmează a fi pornită o cauză penală în cadrul căreia vor fi stabilite toate circumstanțele, dar și cine se face vinovat de comiterea accidentului.

UPDATE // 18:04 // Potrivit IGP, în urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Soroca conducătorul microbuzului, care a părăsit locul accidentului, a fost localizat.

„Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat”, anunță poliția.

UPDATE // 17:43 // Potrivit Poliției, motociclistul avea vârsta de 19 ani, având ca pasageră o tânără de 20 de ani. Conducătorul motocicletei a decedat pe loc, iar pasagera a fost transportată la Spitalul Raional Soroca în stare gravă. După accident conducătorul microbuzului a părăsit locul accidentului. Preventiv, polițiștii au stabilit că, la volan s-ar fi aflat un bărbat de 46 de ani din satul Visoca.

Polițiștii investighează cazul și întreprind măsuri la stabilirea locului aflării șoferului. Pe cazul dat urmează a fi inițiat proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Știrea inițială

Un bărbat a murit, după ce motocicleta cu care se deplasa a fost implicată într-un accident. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16:15, în localitatea Visoca, din raionul Soroca.

Potrivit datelor preliminare, din motive necunoscute încă de anchetă, motocicleta s-a izbit într-un microbuz de model Ford Transit.

În urma impactului, motociclistul a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.