Compensaţiile în perioada rece a anului vor fi pentru majoritatea cetățenilor, de aceea oamenii nu trebuie să-şi facă griji că vor rămâne fără susţinere la iarnă. Declaraţia a fost făcută astăzi de Marcel Spatari, ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale, la prezentarea raportului de activitate a Guvernului, care a împlinit un an de la învestire, transmite MOLDPRES.

„Sprijinul populaţiei în sezonul rece, care se prevede a fi mai complicat în contextul condiţiilor geopolitice şi economice din regiune, va fi complex, bine ţintit şi orientat spre cei care au realmente nevoie de ajutor. Nimeni din categoriile nevoiaşe nu va fi lăsat fără susţinere”, a spus ministrul.

Potrivit oficialului, de compensaţii va benefica mare parte din populaţia ţării, cu excepţia cetăţenilor cu venituri foarte mari, precum şi celor care sunt în stare să-şi achite serviciile comunale.

La 6 august 2021, a avut loc ceremonia de învestire a Guvernului condus de Natalia Gavrilița. Astăzi, Cabinetul de miniştri a prezentat raportul de activitate, numit „Un an de guvernare solidară cu oamenii”.