UPDATE // Oamenii legii au stabilit că este vorba despre o adolescentă de 18 ani, din localitatea Cașunca, Florești. Aceasta a declarat că în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 16:00, la ieșirea din localitatea Varzareuca, Florești, ar fi fost impusă de trei persoane să urce într-un automobil de model Ford pentru a o duce acasă.

Fata ar fi urcat în automobil, însă când ar fi văzut că a ajuns în proximitatea unei spălătorii auto din localitatea Pelivan, din raionul Orhei, a sesizat poliția.

Cele trei persoane s-au dovedit a fi un trei tineri de 27 de ani, 24 de ani și respectiv 19 ani. Ultimul s-a dovedit a fi iubitul fetei, iar toți trei neagă declarațile acesteia și susțin că ea ar fi urcat benevol în automobil.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Poliția din Orhei a fost pusă pe jar în această seară, după ce o adolescentă i-a sesizat despre faptul că ar fi fost răpită din raionul Florești și că s-ar afla într-un automobil în localitatea Pelivan, din raionul Orhei.

Potrivit surselor Deschide.MD din cadrul IP Orhei, imediat au fost dispuse măsuri speciale, iar un echipaj INSP a tras pe dreapta mașina cu care minora ar fi declarat că a fost răpită.

În automobil se aflau trei indivizi, dar și minora care se presupune că a făcut apelul la poliție. 

Toate patru persoane au fost escortate la IP Orhei, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele acestui caz.

Vom reveni cu detalii.