Un contabil din cadrul Partidului „ȘOR” a reușit să fugă din R.Moldova. Aceasta și-ar fi ascuns automobilul de model Mercedes la vecinii tatălui său, într-un sector de vile din raionul Dubăsari.

Potrivit surselor Deschide.MD, este vorba de contabila Olga Romanova. Aceasta are 48 de ani și este domiciliată în mun.Chișinău.

Pentru a scăpa de oamenii legii, femeia a părăsit teritoriul statului. Înainte de aceasta, ea și-a dus automobilul de lux, o mașină de teren de model Mercedes estimat la aproximativ 70-80 mii de EURO, și l-a ascuns la vila vecinilor tatălui său.

Mașina a fost depistată astăzi de către ofițerii SIS și CNA.

Totodată, în urma perchezițiilor efectuate la vila vecinilor tatălui lui Romanova, în podul casei a fost găsit și calculatorul de serviciu al contabilei. 

Detalii: Noi percheziții la Partidul „ȘOR”. Ce au ridicat procurorii

Olga Romanova este fiica lui Valerii Romanov, fostul administrator al companiei Delmos-Grup SRL, cea care a cumpărat hotelul „Cosmos” din Chișinău. La fel, Romanov este și fondatorul companiei Asigromex SRL care a cumpărat hotelul „Flora”. Potrivit RISE, Valerii Romanov este omul de încredere a lui Ilan Șor.