Copila aruncată de la etaj ieri seara, în sectorul Buiucani al capitalei, urma să împlinească 3 luni pe data de 9 iulie. Potrivit surselor Deschide.md, tatăl acesteia, în vârstă de 28 de ani, este originar din Liban. Acesta și-ar fi aruncat pruncul pe geam în timp ce soția sa, o moldoveancă originară din raionul Ungheni, era plecată la magazin.

Totodată, Biroul de Migrație și Azil susține că bărbatul venise de curând în țara noastră și avea permis de ședere pe teritoriul R. Moldova.

Această deține permis de ședere valabil pe teritoriul R. Moldova, în scopul reîntregirii familiei. A venit pe teritoriul Republicii Moldova la sfârșitul anului trecut” a declarat Mihail Vodă, directorul Biroului de Migrație și Azil, în cadrul unei conferințe de presă

Amintim că ieri sera, în jurul orei 21:00, o fetiță de numai trei luni și ar fi fost aruncată peste geam, de la etajul 4 al blocului de locuințe, de către tatăl său, un individ de 28 de ani, de origine străină. Dânsul a fost reținut pentru 72 de ore fiind suspectat de omor.

Detalii aici: UPDATE // Pruncul a fost aruncat peste geam de către tatăl său. Individul a fost reținut pentru 72 de ore