Compania aeriană Wizz Air își redeschide baza de la Chișinău începând din 5 septembrie cu 3 aeronave. Operatorul low cost a anunțat astăzi, în cadrul unei conferința online, reluarea celor 16 rute operate din și spre Chișinău, și majorarea frecvențele de zbor la 3 rute deja operate.

Prezent la conferința de presă, prim-vicedirectorul Avia Invest, Arcadie Ciochina a salutat decizia companiei aeriene de a relua cele 16 zboruri directe din și spre Aeroportul Internațional Chișinău și a menționat: „Susținem eforturile companiilor aeriene de a reveni la zborurile operate din și spre Aeroportul Internațional Chișinău, în special în contextul efectelor pandemiei, dar și a războiului din regiune. În același timp, sperăm ca pasagerii noștri să beneficieze de oferte de preț cât mai avantajoase pe rutele anunțate de Wizz Air, iar călătoriile prin Aeroportul Internațional Chișinău să redevină o parte memorabilă și frecventă în viața de zi cu zi pentru toți pasagerii noștri”.

Zborurile reluate de către compania aeriană sunt următoarele:

 

Biletele de zbor pentru toate rutele anunțate sunt deja disponibile la vânzare pe site-ul oficial al companiei wizzair.com sau în aplicația mobilă.

Frecvențele de zbor majorate: 

Pentru a călători fără griji în aceste vremuri nesigure, compania Wizz Air încurajează pasagerii să folosească WIZZ Flex. Alegând acest serviciu, pasagerii pot fi siguri că atunci când apar circumstanțe neprevăzute sau pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, spre o altă destinație, își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă. Totodată, pasagerii pot primi imediat rambursarea 100% din tariful inițial în creditul companiei aeriene, precum și modificarea datelor și a rutelor de zbor.