Un bărbat de 46 de ani a fost reținut în flagrant pe o stradă din capitală, în timp ce vindea marijuana. Oamenii legii au documentat activitatea infracțională a bărbatului și au acumulat probe concludente ce demonstrează implicarea acestuia în comercializarea substanțelor interzise.

Potrivit unui comunicat al Poliției, în urma perchezițiilor la domiciliul bărbatului din comuna Băcioi au depistat mijloace bănești, obținute în urma comercializării drogurilor, aproxipativ 2 kg de o substanță narcotică „hidroponică”, plante de „cannabis” îngrijite și crescute în seră, cântar electronic de mici dimensiuni folosit pentru cântărirea și repartizarea dozelor.

Toate lucrurile depistate au fost ridicate și sigilate. Valoarea drogurilor ridicate pe piața tenebră se ridică la suma de 700 000 de lei.

Bărbatul, anterior judecat pentru tâlhărie, este cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare, infracțiune care, conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

Polițiștii desfășoară, în continuare, acțiuni de investigație pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.