Un tânăr a murit, iar doi adolescenți au ajuns la spital, în urma unui accident cu implicarea unei motociclete și două biciclete. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:30, pe drumul care face legătura dintre localitățile Secărenii Vechi și Secărenii Noi, din raionul Hîncești.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs după ce un bărbat de 34 de ani, în timp ce se deplasa cu o motocicletă de model MT, a lovit din spate două biciclete conduse de doi adolescenți, o fată de 16 ani și un băiat de 19 ani.

În urma impactului, motocicleta a derapat de pe traseu și s-a răsturnat, iar motociclistul murit pe loc, din cauza traumatismelor grave, până la venirea ambulanței.

Totodată, cei doi adolsecenți s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați la spital pentru a li se acorda ajutor medical.

Fata a fost diagnosticată cu o traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală, plagă în regiunea occipitală, iar băiatul s-a ales cu o fractură de coastă pe stânga și escortații în regiunea lombară.
Oamenii legii au iniuțiat o anchetă înacesgt caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.