UPDATE // 11:15 //  Bărbatul de 70 de ani a fost înjunghiat de o tânără de 25 de ani care venise la el în vizită. Potrivit poliției, acesta locuia singur, iar tânăra, o cunoștință a acestuia, ar venit la el în ospeție. După ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar femeia a luat un cuțit de bucătărie și l-a lovit în regiunea cutiei toracice. 

Realizând cele întâmplate, tânăra a apelat la serviciul 112 pentru a solicita un echipaj medical. În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că plaga nu este gravă.

Totodată, bărbatul a refuzat să depună o plângere pe cazul dat, comunicând că nu are pretenții față de tânără.

Știrea inițială: 

Un bărbat de 70 de ani a fost înjunghiat de concubina sa. Cazul a avut loc ieri seară, în jurul orei 22:20, în sectorul Rîșcani al Capitalei.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatului i-a fost aplicată o plagă de cuțit în regiunea toracică, în urma unui conflict cu concubina sa.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. 

 În urma investigațiilor medicale sa stabilit că plaga nu este penetrantă, iar din discutiile cu bărbatul aacesta a refuzat să depună careva plângeri pe cazult dat comunicând că nu are careva pretenții fata de tânără.