UPDATE // Salvatorii caută cadavrul adolescentului de 18 ani care ar fi fost înghițit de apele râului Nistru la Slobozia Dușca, Criuleni.

Oamenii legii au stabilit că adolescentul, originar din localitatea Sălcuța, din raionul Căușeni, se afla la muncă la o tabără din Slobozia Dușca, împreună cu verișorul său în vârstă de 34 de ani.

Ultimul le-ar fi declarat polițiștilor că verișorul său a venit cu inițiativa de a merge la scăldat în Nistru. Ulterior, în jurul orei 20:30, adolescentul a intrat în apă și s-a scufundat brusc, după care a ieșit la nivelul mâinilor deasupra capului și s-a scufundat din nou. Verișorul său a încercat să-l salveze, dar din cauză că nu poate să înoate tot ce a putut face a fost să solicite ajutor la serviciul unic 112.

Știrea Inițială

Un adolescent a murit, după ce s-ar fi înecat în râul Nistru. Tragedia a avut loc în această seară, în proximitatea localității Slobozia Dușca, din raionul Criuleni.

Potrivit datelor preliminare, victima ar fi un adolescent în vârstă de 18 ani care a intrat în apa rîului Nistru, dar nu a mai ieșit.

La fața locului a intervenit grupul operativ de la IP Criuleni și salvatorii.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.