Au apărut noi detalii despre cazul tânărului de 29 de ani, a cărui cadavru a fost găsit într-o pădure din Sîngerei, după ce ar fi fost împușcat în cap dintr-o armă cu lunetă într-o pădure din Sîngerei. Tânărul ar fi fost împreună cu concubina sa.

Potrivit poliției,  în această dimineață, în jurul orei 08:15, un bărbat din localitatea Frunzești, Florești,  a alertat poliția, după ce în curtea sa a venit o femeie și s-a plâns că concubinul ei a fost împușcat în pădure.

Femeia de 36 de ani le-a declarat polițiștilor că în acestă dimineață, aproximativ ora 04:00, împreună cu concubinul ei mergeau pe jos printr-o fâşie forestieră din extravilanul localității Țîpleşti, Sîngerei, și din cauza oboselii s-ar fi culcat în iarbă. Ulterior, cei doi ar fi fost treziți de o serie fluierături ce se auzeau din direcția unui teren agricol semănat cu floarea-soarelui.

Atunci bărbatul s-a ridicat de la sol, dar a fost împușcat în cap și s-a părbușit însângerat. Femeia le-a mai spus polițiștilor că, după împușcătură s-a auzit huruitul motorului unui vehicul care s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Aceasta a abandonat cadavrul soțului în iarbă și a fugit de la fața locului până în localitatea Frunzești.

Solicitată telefonic, Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că în cadrul cercetării la fața locului s-a stabilit că: „decesul a survenit din cauza leziunilor corporale din regiunea capului, provocate de penetrarea prin regiunea facială şi ieşirea prin regiunea occipitală a unui glonte ce a fost depistat în apropiere de victimă. Pe terenul agricol au fost depistate şi ridicate mai multe urme lăsate de roțile automobilului neidentificat. Arma din care a fost efectuată împuşcătura şi persoana ce a efectuat-o la moment nu sunt identificate. Pe cazul dat, organul de urmărire penală a IP Sîngerei, a pornit o cauza penală conform art. 145 al. 1  din Codul Penal”, a precizat Fetco.

Amintim că potrivit surselor Deschide.MD, bărbatul ar fi fost împușact dintr-o armă cu lunetă, cartușul fiind găsit de ofițerii de investigații la distanță de 140 m de la locul unde a fost găsit cadavrul.

FOTO // Bărbat ucis dintr-o armă cu lunetă, într-o pădure din Sîngerei