Clipe de groază pentru o tânără, după ce a fost atacată de un individ și violată sub viaduct. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15 Mai, în jurul orei 01:48, în cartierul Malina Mică, din capitală.

Surse apropiate anchetei, au declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi o tânără de 19 ani. Aceasta se deplasa spre casă când a fost atacată de un individ, pe strada Gheorghe Cașu, care ulterior ar fi tras-o forțat sub viaduct și a violat-o în mod pervers.

După ce a scăpat din mâinile agresorului, tânără a fugit acasă și a sesizat poliția despre coșmarul prin care a trecut.

Pe urme fierbinți, oamenii legii l-au identificat pe individ, care s-a dovedit a fi un tânăr de 19 ani, originar din stânga Nistrului, anterior judecat, dar și care nu se cunoștea cu victima. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru viol.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, dar și Diana Fetco, ofițerul de presă al IGP, nu au răspuns la apelurile insistente ale reporterilor Deschide.MD pentru a confirma / infirma existența unui asemnea caz, sau pentru a oferi mai multe detalii