UPDATE // Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, în cadrul unei conferințe de presă a confirmat jaful armat care a avut loc noaptea trecută pe traseul Chișinău-Leușeni și despre care a scris Deschide.MD cu referire la surse.

Potrivit lui Cernăuțșeanu, în automobil se aflau o femeie şi un bărbat, ambii cetăţeni ai Republicii Moldova, dar și că poliția ar fi identificat câțiva suspecți.

„Mijlocul de transport se deplasa din direcţia Chişinău spre Leuşeni, la 15 km de la ieşirea din Chişinău. Conform declaraţiilor, au fost stopaţi şi deposedaţi de o anumită sumă de bani, este cunoscută suma de bani, una impunătoare, dar cum şi am spus vă asigur că vom ieşi cu detalii pentru a nu prejudicia la moment ancheta", a spus Viorel Cernăuțeanu.

ȘTIREA INIȚIALĂ


Un bărbat a fost atacat de doi mascați noaptea trecută, în timp ce se deplasa cu automobilul pe traseul Chișinău-Leușeni, susțin sursele Deschide.MD.

Preliminar, potrivit declarațiilor făcute de păgubaș la poliție, un bărbat de aproximativ 50 de ani, noaptea trecută, aproximativ în jurul orei 23:45, se deplasa pe traseul M-1 la volanul unui Mercedes S-Class, când a fost oprit forțat de un alt vehicul.

Surse apropiate anchetei susțin că din mașină ar fi coborât două persoane cu cagule pe cap și înarmate cu puști automat, iar după ce l-au amenințat cu moartea pe șofer, l-au deposedat de Mercedes, dar și de o sumă de aproximativ 500 000 de dolari și au dat bir cu fugiții.

În prezent oamenii legii demarează mai multe acțiuni speciale de investigații pentru a stabili identitatea făptașilor, locul aflării acestora cu ulterioara reținere, dar și alte circumstanțe cu referire la acest caz.