UPDATE // 14:05 // Potrivit surselor Deschide.MD, cu puțin timp în urmă, suspectul a fost reținut într-o localitate din raionul Cantemir, după ce automobilul a fost tras pe dreapta de echipajele de patrulare ale INSP.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând în proximitatea unei ferme, în această dimineață, în localitatea Corjova, din raionul Criuleni. Acesta ar fi fost omorât cu un topor de către un fost pușcăriaș care a fugit de la locul crimei cu automobilul victimei.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 64 de ani, originar din localitatea Bălăbănești, Criuleni. Medicul-legist venit la fața locului a depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă caracteristice maltratării. Acesta ar fi fost lovit în cap de aproximativ cinci ori cu un topor care a fost găsit la locul unde a fost comisă crima.

Totodată, oamenii legii au stabilit că ucigașul a dat bir cu fugiți de la fața locului cu automobilul de marca Lada Calina ce aparține victimei, dar și afurat de la fermă un generator și 10 litri de benzină.

Preliminar, ofițerii de investigații au stabilit un suspect, iar în prezent sunt demarate mai multe măsuri speciale pentru a-l reține.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, originar din localitatea Lingura, Cantemir, care s-a eliberat în luna Ianuarie curent din penitenciarul de la Cahul.