Igor Dodon a decis să plece în Rusia în calitate de președinte al Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”. Acesta precizează că va avea mai multe întrevederi cu reprezentanții mediului de afaceri în vederea „stabilirii unor contacte”.

În calitate de președinte al Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, întreprind o vizită de lucru la Moscova în scopul stabilirii unor contacte cu parteneri de afaceri. Pentru următoarele zile deja am planificate mai multe întrevederi importante cu șefii unor companii mari de stat și companii private despre rezultatele cărora voi veni suplimentar cu informații”, a scris el.

De precizat că luni, 18 octombrie, Dodon a anunțat că își depune mandatul de deputat, dar și renunță la funcția de președinte al PSRM. El a menționat că își va continua activitatea în calitate de președinte al „Uniunii de Afaceri Moldo-Rusă”, organizație afiliată asociației „Delovaya Rossiya”.

Detalii: Igor Dodon renunță la mandatul de deputat și la funcția de președinte al PSRM

Citiți și: Reacții la Moscova // Igor Ceaika salută „plecarea” lui Dodon și decizia de a deveni promotorul business-ului rus în R. Moldova