Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, se disociază de fostul său coleg, Nicolae Grigorișin, și spune că ultimul va fi pe cont propriu, fără susținerea partidului, în alegerile locale de la Bălți. Mai mult, fostul primar spune că și consilierii din municipiul Bălți, care au decis să se alăture în echipa lui Grigorișin, la fel au pierdut prijinul politic al formațiunii conduse de Usatîi, informează realitatea.md.

„Azi mai mulți mă întreabă de Grigorișin: dacă e candidatul lui Usatîi? Eu am spus că Grigorișin nu este candidatul Partidului Nostru. Eu îi mulțumesc pentru activitatea lui, dar am avut o discuție mai tensionată și la un moment dat am avut niște suspiciuni. Eu am spus că el poate să facă ce vrea, dar el nu are sprijinul Partidului Nostru. La fel și consilierii (n.r. – consilieri din cadrul Consiliului Municipal Bălți) lui, pot să se declare independenți, sau cum vor ei, dar nu mai au sprijinul Partidului”, a declarat Renato Usatîi în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la JurnalTV.

În acest context, liderul formațiunii Partidul Nostru afirmă că va discuta cu cei din partid, privind înaintarea unui candidat la locale.

La data de 21 noiembrie urmează să aibă loc alegeri locale noi în mun.Bălți, după ce Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de primar. În cursa pentru fotoliul primăriei din capitala de Nord a țării s-a înscris fostul coleg și adjunct al lui Usatîi, Nicolae Grigorișin. Acesta, însă, candidează independent.