Parlamentul Republicii Moldova va avea un dialog mai strâns și un parteneriat constant cu mediul de afaceri din România. Despre aceasta a convenit președintele parlamentului Igor Grosu în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții Asociației Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova.

„Așa cum am declarat şi în discuţiile cu alţi investitori, ne angajăm să eliminăm orice barieră existentă în dezvoltarea afacerilor, să armonizăm cadrul legislativ și normativ cu așteptările investitorilor și, respectiv, să creștem volumul de capital românesc în economia noastră. Pentru noi este important ca Republica Moldova să se bucure de încrederea investitorilor, deoarece investiţiile sunt motorul creşterii economice durabile. Dar pentru crearea unui climat investiţional favorabil avem nevoie de succese palpabile în combaterea corupţiei şi reformarea justiţiei”, scrie Grosu pe pagina sa oficială de Facebook. 
AIR - Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova - punte de legătura între mediul de afaceri din România și cel din Republica Moldova, punînd în operă toate experiența și competențele acumulate ale membrilor săi.