Directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Vitalie Zaharia, și-a depus cererea de demisie. Anunțul a fost făcut pe pagina web al întreprinderii de stat.

Am avut marea onoare să mă aflu alături de voi timp de aproape doi ani, administrând una dintre cele mai mari și prospere Întreprinderi de Stat - Poșta Moldovei, timp în care am avut parte de momente unice, frumoase, dar și de multe provocări. Un mandat foarte complex și dificil, acesta fiind marcat de criza provocată de pandemia COVID–19, care a generat un impact asupra activității economico-financiare a întreprinderii. Acest lucru a influențat calitativ implementarea planului de dezvoltare și a măsurilor de optimizare și eficientizare planificate. Toate obiectivele trasate au avut nevoie de o ajustare continuă și o adaptare la condițiile situației de urgență, prin desfășurarea unor activități organizatorice speciale, fapt ce a reprezentat una dintre cele mai mari provocări”, a menționat Zaharia în adresarea sa.

Șeful „Poștei Moldovei” a mulțumit angajaților întreprinderii pentru „dedicația și munca titanică depusă”.

Vă urez mult spor, succese și mari realizări profesionale în continuare! Sunt mândru că am făcut parte din echipa Î.S. “Poșta Moldovei”.”, a punctat el.

Vitalie Zaharia a fost numit șef interimar al „Poștei Moldovei” în decembrie 2019. În mai 2021 acesta a fost desemnat câștigător al concursului pentru funcția de director general.