Jurnalistul Alex Cozer, moderatorul emisiunii „Secretele Puterii” de la JurnalTV, vine cu o reacție la declarațiile lui Veaceslav Platon care l-a amenințat cu judecata după publicarea imaginilor video pe care le-ar fi trucat controversatul om de afaceri pentru a o compromite pe președintele R.Moldova, Maia Sandu, punând-o alături de deputatul fugar Ilan Șor.

Potrivit jurnalistului, „Platon se pare că s-a certat cu cei care-l pregăteau de conferințele de presă și restul ieșirilor cu care ne-a obișnuit în ultima vreme”.

Într-o reacție fadă și disperată, mă amenință cu judecata pentru că l-am deconspirat aseară. Cum Slava, după amenințări telefonice, intimidări ale colegilor de la Jurnal, campanii de denigrare, semnale prin intermediari, că „fii atent, că ăsta e mai periculos decât Plahotniuc”, care nu au funcționat, crezi că mai merge asta? Așa după cum ți-am transmis și direct, nu mi-a fost frică de Plahotniuc, nu are deci nici cum să-mi fie de o copie jalnică a sa, care ești tu”, a scris jurnalistul.

Ulterior, Cozer a anunțat că a primit o notificare de la Google despre anumite tentative de a-i ataca conturile.

Am notificări că s-ar încerca să-mi fie accesată inclusiv rețeaua de internet de acasă. Se pare că e mare agitație în multe locuri. Interesant, cine o face și de unde...”, a scris el.

Amintim că Jurnal TV a intrat în posesia unor imagini în care Ilan Șor apare într-un video cu o persoană, care ar fi Maia Sandu, însă care este adăugată în video cu ajutorul montajului. Potrivit jurnaliștilor, imaginile respective ar fi fost găsite pe un calculator ridicat în urma perchezițiilor SIS la „ferma de trolli” a lui Platon.

Detalii: (FOTO) // SIS a deconspirat „ferma de trolli” a controversatului om de afaceri Veaceslav Platon

VIDEO // Tentativa ratată a lui Platon de a o compromite pe Maia Sandu

Citiți și: Reacția lui Ilan Șor la imaginile video pe care le-ar fi pregătit Platon pentru a o compromite pe Maia Sandu

Platon amenință cu judecata după publicarea imaginilor video pe care acesta le-ar fi trucat pentru a o compromite pe Maia Sandu

Reacția Președinției la imaginile video pe care Platon le-ar fi trucat pentru a o compromite pe Maia Sandu

Reacția PCCOCS la secvențele video prezentate de JurnalTV: Nu au fost ridicate calculatoare și nu am identificat temei de a ne autosesiza