Administrația prezidențială vine cu o reacție la imaginile video scopul cărora ar fi fost compromiterea Maiei Sandu, punând-o alături de deputatul fugar Ilan Șor.

Sorina Ştefîrţă, consilier pentru comunicare publică, purtător de cuvânt al Președintelui Republicii Moldova: „Ceea ce am văzut ieri confirmă o dată în plus lucrurile pe care doamna Președintă Maia Sandu le-a spus și cu alte ocazii: falsurile mediatice sunt un pericol pentru orice societate - mai ales pentru o societate care se vrea liberă și democratică - și este nevoie de implicarea statului, inclusiv prin reglementări de ordin legislativ”.

Amintim că Jurnal TV a intrat în posesia unor imagini în care Ilan Șor apare într-un video cu o persoană, care ar fi Maia Sandu, însă care este adăugată în video cu ajutorul montajului. Potrivit jurnaliștilor, imaginile respective ar fi fost găsite pe un calculator ridicat în urma perchezițiilor SIS la „ferma de trolli” a lui Platon.

Detalii: (FOTO) // SIS a deconspirat „ferma de trolli” a controversatului om de afaceri Veaceslav Platon

Detalii: VIDEO // Tentativa ratată a lui Platon de a o compromite pe Maia Sandu

Citiți și: Reacția lui Ilan Șor la imaginile video pe care le-ar fi pregătit Platon pentru a o compromite pe Maia Sandu

Citiți și: Platon amenință cu judecata după publicarea imaginilor video pe care acesta le-ar fi trucat pentru a o compromite pe Maia Sandu