În cadrul vizitei în Varșovia, Maia Sandu a avut o întrevedere și cu președintele Seimului polon, Elżbieta Witek. Președintele scrie pe pagina sa de Facebook că a discutat cu Witek despre cooperarea pe subiecte de interes comun, inclusiv pe dimensiunea parlamentară, și despre importanța de a consolida dialogul politic la nivel înalt.

„Am mulțumit pentru sprijinul oferit de Republica Polonă, de ani buni, la modernizarea Republicii Moldova, în special la dezvoltarea comunităților locale, și mi-am exprimat speranța extinderii acestor programe. Polonia este o țară parteneră de încredere pentru Republica Moldova, susținătoare a demersului nostru european, o sursă importantă de stabilitate și de securitate, de creștere economică și modernizare la nivel regional”, a notat Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Maia Sandu a fost primită astăzi la Varșovia, în cadrul unei ceremonii speciale, de către președintele Poloniei, Andrzej Duda. În urma întrevederii, cei doi președinți au susținut o conferință de presă. 

Detalii: Andrzej Duda în unison cu Maia Sandu: Polonia sprijină R. Moldova în procesul de integrare europeană