Nicolae Fală neagă că este avocatul lui Igor Dodon, dar și faptul că a primit o borsetă de la pretinsul avocat al lui Veaceslav Platon, Mihai Poalelungi. Declarațiile au fost făcute pentru DESCHIDE.MD ca reacție la fotografiile cu întrevederea lui Fală cu Poalelungi, apărute în spațiul public.

Fală a subliniat că nu l-a apărat niciodată pe Igor Dodon și că nu va face acest lucru, pentru că are alte viziuni decât cele ale liderului socialist.

„Sunt coleg cu Mihai Poalelungi. Lucrăm în acelaşi barou şi predăm la aceaşi facultate. Într-o zi am venit să luăm masa la un restaurant. Când a parcat maşina, colegul Poalelungi a trecut cu roţile peste un lanţ care era la pământ. Paznicul i-a făcut observaţie, iar colegul mi-a dat să-i ţin câteva minute poșeta şi s-a dus să dea puţin maşina înapoi. A revenit și i-am întors geanta. Este poșeta sa personală cu care vine la serviciu în fiecare zi. Acolo se vede că eu am poșeta mea și el pe a lui”, ne-a spus Fală..

De asemenea, avocatul susține că prin apariția acestor fotografii se demonstrează faptul că el este filat.

Amintim că deputatul PAS, Lilian Carp, afirma într-o postare pe pagina sa de Facebook că fostul președinte al Curții Constituționale, Mihai Poalelungi, ar fi, în prezent, avocatul lui Veaceslav Platon. Carp a postat pe pagina sa de Facebook două poze în care apare fostul președinte al CCM și avocatul lui Igor Dodon, Nicolae Fală, menționând că aceștia s-au întâlnit într-o zi de joi, într-un parc din Chișinău, unde Poalelungi i-a transmis lui Fală o borsetă.

FOTO // Momentul în care avocatul lui Platon îi transmite o borsetă avocatului lui Dodon într-un parc din capitală