Secretarul de Stat Adrian Dupu a primit un nou mandat de președinte al PNL Diaspora R. Moldova. Decizia a fost luată astăzi în cadrul Comitetului de Coordonare Locală al organizației.

„Mulțumesc foarte mult colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru un nou mandat de președinte al PNL Diaspora Republica Moldova. Îi felicit și pe colegii care formează de astăzi Biroul Politic al organizației noastre.Mulțumesc foarte mult colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru un nou mandat de președinte al PNL Diaspora Republica Moldova. Îi felicit și pe colegii care formează de astăzi Biroul Politic al organizației noastre.Rezultatele noastre foarte bune obținute până acum ne responsabilizează și ne obligă. Sunt sigur că noi știm să facem ceea ce trebuie pentru a ne păstra poziția de lideri în PNL Diaspora”, scris Dupu pe pagina sa de Facebook.
Totodată, este de menționat că la eveniment au participat peste 170 de membri din organizația PNL R.Moldova. Cei prezenți au ales președintele organizației, 4 vicepreședinți, 8 mebri ai Biroului Politic, dar și un trezorier.

Ședința s-a derulat în prezența vicepreședintelui PNL, deputat Ion Bălan, responsabil al regiunii sud-est din România și R.Moldova.