Mai mulți membri ai organizației teritoriale Ialoveni a PSRM au anunțat că părăsesc partidul. Motivul ar fi dezacordul hotărât față de ultimul an din cadrul PSRM, inclusiv crearea blocului electoral cu Partidul Comunist. Deocamdată PSRM nu a comentat decizia organizației din Ialoveni.

Este vorba despre 18 membri ai organizației teritoariale PSRM care și-au anunțat plecarea printr-o declarație semnată de aceștia acum câteva zile. Documentul a fost făcut public astăzi de către Vasile Decusar, consilier local din partea socialiștilor la primăria din Văsieni, Ialoveni.

„Regretăm profund și exprimăm dezacordul hotărât în legătură cu evenimentele din ultimul an din cadrul PSRM. NU toleram și Nu împărtășim ultimele deciziile luate. Coaliția cu partidul oligarhului Șor, crearea blocului electoral cu cel care ne umilea prin declarații aberante și jignitoare. Nu suntem deacord cu acțiunile diversioniste din partea guvernului Chicu susținut de majoritatea PSRM – ȘOR. O buna parte de legi votate au venit cu un singur scop, dea destruge economia tarii și dea crea noi scheme criminale. Am avut toată încredere în PSRM, pentru ca fiind la guvernare și în opoziție am fost o echipă unită, care a muncit în interesul țării și poporului. La acest moment PSRM a devenit un partid antisocial, oportunist cu o conducere cleptomană”, se arată în mesajul postat pe o rețea social.


PSRM nu a comentat deocamdată decizia celor 18 socialiști din Ialoveni.