Partidul Acțiune și Solidaritate și-a prezentat lista candidaților la funcția de deputat pentru alegerile parlamentare din 11 iulie 2011. Sloganul formațiunii în actualul scrutin va fi „Pornim vremuri bune!”.

Vicepreședinta PAS, Natalia Gavrilița, a declarat că, la alegerile prezidențiale, cetățenii au spus clar că vor un altfel de stat, în care interesele cetățenilor să fie de bază. Oamenii vor venituri, salarii și pensii, precum și un stat care să ofere o speranță și o oportunitate pentru generațiile tinere. În alegerile parlamentare anticipate, PAS merge cu o echipă de oameni integri, profesioniști, capabili să implementeze o viziune de țară, propusă la prezidențiale de Maia Sandu. Fosta ministră a finanțelor a mai spus că oamenii și-au dorit aceste alegeri parlamentare, iar acum puterea este în mâinile lor.

Adrian Belîi a declarat că societatea este pregătită pentru o schimbare și acest lucru s-a manifestat prin voturile acordate Maiei Sandu la alegerile prezidențiale.

Deputata PAS, Doina Gherman, a spus că oamenii pur și simplu s-au săturat să fie mințiți și determinați să plece din țara lor. Ei vor să-și trăiască viața aici, acasă, lângă familiile lor. Parlamentara a spus că Moldova a făcut istorie atunci când a ales prima femeie în funcția de președinte și această echipă va continua munca, fiind o guvernare a reformelor și al guvernării responsabile.

Deputatul PAS, Vladimir Bolea, a spus că la alegerile din 11 iulie, cetățenii au posibilitatea să-și întoarcă țara înapoi. Principalul dușman al poporului este sărăcia provocată de politicienii corupți. Oamenii nu mai trebuie să le permită hoților să ajungă la putere, pentru că ei transformă instituțiile statului în organizații criminale.

Moldova are în 2021 marea șansă să intre într-o perioadă de dezvoltare stabilă, de creștere economică, de deschidere, acumulare și construcție. Cetățenii simt acest moment, iar așteptarea unei victorii decisive e în ochii și inimile tuturor. Oamenii au cerut alegeri anticipate și oamenii au ieșit învingători.

Vin vremuri bune pentru țara noastră. Vin vremuri în care vom trăi mai bine, mai liber, mai liniștiți, în bună înțelegere. Pornim pe un nou drum, unul al muncii prețuite, avuției acumulate cinstit, al respectului față de cetățean și al încrederii în viitor”, se arată în manifestul PAS.