Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, vine cu o reacție la decizia PSRM și PCRM de a forma un bloc electoral pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Gata, s-au însurat! Moldova a văzut multe perversități politice, dar asta este pe primul lor în topul celor mai perverse. Păcat de Voronin, să ștergi tot ce ai construit timp de 80 de ani în doar câteva clipe și numai pentru ca să mai dormi în Parlament, e păcat și rușine. Dar Dodon e așa cum este, aici e diagnoză și e gravă, iar problema că așa ceva nu se tratează, trădarea nu se iartă, în cazul de față – a ambilor”, a scris Usatîi.

Politicianul a venit cu un apel către cetățeni să le arate „locul” lui Voronin și Dodon.

Stimați cetățeni, cu toții știm unde le este locul celor doi și asta le vom demonstra la 11 iulie, dar până atunci trebuie să înțelegem care dintre ei e mirele și care-i mireasa. Amar la tineri!”, a punctat el.

Amintim că membrii Consiliului Republican al PSRM au votat pentru formarea unui bloc electoral cu Partidul Comuniștilor în scopul participării la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Ulterior, Dodon a plecat la Vladimir Voronin pentru a semna documentul de formare a blocului electoral.

Detalii: Anticipate // Mariajul PSRM-PCRM, oficializat prin semnătură. Dodon și Voronin au creat blocul electoral