(UPDATE) Partidul Comuniștilor confirmă decizia Comitetului Central al formațiunii prin care s-a acceptat formarea unui bloc electoral cu PSRM.

Plenul CC al PCRM a considerat oportună participarea PCRM la alegerile parlamentare în cadrul unui bloc electoral cu PSRM. Plenul a dispus începerea negocierilor privind formarea blocului”, se menționează în comunicatul PCRM.

Știrea inițială!

Comitetul Central al Partidului Comuniștilor a decis astăzi crearea blocului electoral cu PSRM pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către reprezentanții formațiunii.

Astfel, comuniștii au votat doar acceptul creării unui bloc electoral PCRM-PSRM, fără a discuta programul viitorului bloc sau lista candidaților.

Potrivit sursei citate, unii membri ai CC al PCRM nu au fost de acord cu opțiunea respectivă și s-au opus creării unui bloc comun. Totuși, majoritatea membrilor a susținut ideea.

De menționat că PSRM a declarat că va anunța decizia finală privind modalitatea de participare la alegerile anticipate miercuri, 12 mai.

Detalii: Alegeri anticipate // PSRM va anunța mâine dacă merg în alegeri la braț cu PCRM

Știrea în curs de actualizare!