Toți cei cinci consilieri locali PSRM din satul Zastînca (r-nul Soroca) anunță că părăsesc formațiunea din cauza atitudinii iresponsabile a conducerii partidului. Aceștia menționează că nu doresc să facă parte dintr-un partid „cu viziuni politice neclare și interese personale”.

Din păcate, în ultima perioadă lucrurile s-au înrăutățit simțitor, iar evoluțiile de pe scena politică demonstrează că actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată. Nu mai există viziune și un Program concret pentru susținerea activului organizației primare și rezolvarea problemelor cetățenilor. Actuala conducere a PSRM nu-și mai onorează promisiunile pe care le-am făcut noi, membrii echipei, cetățenilor”, se menționează în declarația consilierilor publicată de Observatorul de Nord.

Consilierii locali precizează că nu mai consideră necesară prezența în PSRM, „în condițiile când interesele conducerii formațiunii politice nu coincid cu interesele și problemele cetățenilor”.

Echipa de consilieri locali ai PSRM din satul Zastînca, Raionul Soroca, nu suntem de acord cu politica promovată de PSRM și, cu regret, anunțăm că și alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă a conducerii partidului. Noi, consilierii locali ai Partidului Socialiștilor DIN SATUL Zastânca nu mai vedem motivul pentru care să continuăm să facem parte dintr-un partid cu viziuni politice neclare și interese personale”, susțin ei.

În acest sens, consilierii anunță că vor continua în continuare, fiind neafiliați politic.

Amintim că în urma alegerilor locale din 2019, PSRM a obținut cinci mandate în Consiliul local Zastînca.