Mai mulți deputați din cadrul fracțiunii PAS au mers astăzi la centrele de vaccinare pentru a se imuniza împotriva noului coronavirus. Aceștia și-au administrat vaccinul AstraZeneca.

Astăzi m-am vaccinat cu prima doză de AstraZeneca! Oameni buni, Vă îndemn să vă programați la medicul de familie și să primiți serul salvator. Toate vaccinurile disponibile sunt sigure și protejează împotriva urmărilor grave ale virusului. Doar prin vaccinarea masivă putem obține imunitate colectivă și reveni la normalitate. Republica Moldova dispune de vaccin suficient pentru ca să ne vaccinăm cu toții. Sănătate multă să aveți!”, a scris vicepreședintele Parlamentului, deputatul PAS, Mihai Popșoi.

Și parlamentarul Sergiu Litvinenco a anunțat că s-a vaccinat, îndemnând cetățenii să-i urmeze exemplul.

M-am vaccinat și eu împotriva COVID-19 cu serul AstraZeneca. Îi îndemn pe toți să facă la fel. Prin vaccinare învingem pandemia și revenim la normalitate”, a scris el.

Deputatul PAS, Doina Gherman, la fel și-a administrat vaccinul AstraZeneca.

A ajuns și rândul meu. Astăzi m-am vaccinat cu prima doză de AstraZeneca. Vaccinul e unica șansă de a reveni la normalitate. Vă îndemn pe toți să o faceți cât mai curând. Prieteni, aveți grijă de voi și de cei dragi!”, a scris ea.

Președintele interimar al PAS și liderul fracțiunii parlamentare, Igor Grosu, este de părerea că vaccinarea, alături de respectarea în continuare a măsurilor de protecție, ne va ajuta să ieșim din pandemie.

M-am vaccinat astăzi împotriva COVID-19 cu prima doză de vaccin Astra Zeneca. Îi îndemn pe toți să se vaccineze. Vaccinarea, alături de respectarea în continuare a măsurilor de protecție, ne va ajuta să ieșim din pandemie. Astăzi va ajunge la Chișinău o donație din partea României, de peste o sută de mii de doze de vaccin Astra Zeneca. Astfel, în Republica Moldova există acum suficiente doze de vaccin pentru toți doritorii. Sper că în zilele următoare Ministerul Sănătății va anunța etapa a 3-a pentru toți doritorii, organizând cât mai multe centre de vaccinare, inclusiv mobile. Vă încurajez să sunați medicul de familie pentru a vă programa la vaccinare. Vaccinarea salvează vieți!”, a scris el.

La fel, s-au vaccinat și deputații Lilian Carp, Petru Frunze, Virgil Pâslariuc și Veronica Roșca.

Amintim că tot astăzi s-a vaccinat și președintele R.Moldova, Maia Sandu.

Mi-am administrat astăzi prima doză de vaccin și sunt aici pentru a încuraja toți cetățenii R.Moldova care încă nu s-au vaccinat, să facă acest lucru. Este foarte important. Mulți dintre noi am pierdut oameni dragi în această pandemie. Mai mulți au pierdut salarii, locuri de muncă. Majoritatea suferă din cauza că nu pot să-și vadă oamenii dragi, nu se pot aduna împreună cu prietenii, familia. Pentru ca să punem capăt acestor nenorociri, pentru a putea ieși din această pandemie, singura soluție este să ne vaccinăm”, a declarat șeful statului.

Detalii: Președintele R.Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat cu AstraZeneca