Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, vine cu o reacție la plecarea din formațiune a consilierului municipal din Chișinău, ex-deputatul Veaceslav Nedelea. Politicianul spune că nici nu poate fi vorba despre o influențare a deciziei de a părsi rândurile PDM și, cel mai probabil, este vorba despre anumite supărări.

Probabil el are niște supărări. Îmi pare foarte rău de domnul Nedelea, dar am speranța că va trece peste aceste supărări și va reveni înapoi în echipă... Supărările sunt legate de echipa municipală a partidului. Se duc discuții, probabil săptămâna viitoare vom avea conferință municipală unde va fi ales președintele organizației municipale din orașul Chișinău. Despre domnul Nedelea nu putem vorbi că a fost influențat, cumpărat. Sunt absolut alte motive, omenești, care sunt de înțeles”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Logica Puterii” de la radio Sputnik.

Amintim că Veaceslav Nedelea a anunțat în seara zilei de miercuri, 5 mai, că părăsește Partidul Democrat. Acesta susține că pleacă din PDM deoarece nu este de acord cu „politica Conducerii de promovare în funcțiile politice”.

Detalii: Consilierul municipal Veaceslav Nedelea părăsește rândurile Partidului Democrat. Ce l-a făcut să ia decizia