Președintele interimar al PAS, Igor Grosu, a dresat un mesaj de felicitare cetățenilor R. Moldova, cu ocazia sărbătorilor pascale.

„Dragi prieteni, Primăvara ne aduce una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului – Sfintele Paști!
Din păcate, anul acesta ca și anul trecut, Paștele este altfel.
Nu ne putem aduna mulți în jurul mesei de sărbătoare, dar cu siguranță putem fi alături unii de alții în gândul luminat de taina Învierii.
Acest an ne-a pus la grea încercare pe noi toți, dar, totodată, ne-a oferit o lecție mare de viață. În astfel de crize, ne cunoaștem cu adevărat eroii, învățăm să prețuim viața și lucrurile simple, să ne bucurăm de fiecare clipă alături de cei dragi, să fim mai buni, mai grijulii, mai solidari.
Acum, mai mult ca oricând, semnificația Învierii ne dezvăluie puterea solidarității și generozității umane și ne învață că doar împreună, cu dragoste și speranță, vom trece peste năpastă. Zi de zi, dând dovadă de mobilizare și solidarizare în fața pericolului, vom învinge. Vom deveni mai puternici, mai înțelepți, mai buni.
Уважаемые соотечественники, Дорогие друзья. От всей души поздравляю Вас с праздником Светлой Пасхи! Каждый год этот праздник дарит нам негасимый свет веры, наполняет наши сердца радостью торжества добра над злом, победы жизни над смертью, озаряет нас светом любови и надежды.
В этот светлый праздник, от чистого сердца желаю вам мира, счастья, добра и благополучия. Христос Воскрес!
Dragi cetățeni, Vă urez să primiți Lumina Învierii și Sfintele Paști cu sufletele pline de iubire, speranță și credință!
Hristos a înviat!”.