Membrii Partidului PACE, condus de Gheorghe Cavcaliuc, l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru. Acțiunea a fost săvârșită în semn de protest, deoarece funcționarul s-ar fi vaccinat împotriva Covid-19 fără rând. Imagini din momentul incidentului au fost plasate pe pagina de Facebook a partidului lui Cavcaliuc.

Deputata Platformei Deminitate și Adevăr, Arina Spătaru, a scris un mesaj pe Facebook în legătură cu atacul asupra colegului său de partid.

„Condamn atacul cu haita asupra colegului nostru, vicepreședintele raionului Sîngerei, președintele Comisiei excepționale în Sănătate Publică din Raion, responsabil pe domeniul sănătate și asistență socială, Tudor Tutunaru. Cei care pretind că umblă cu "pacea", mai exact cu piatra în sân și dau cu cuțitul în spate și au permis "justiție a la Cavcaliuc" chiar în poarta casei, în momentul când Tudor a revenit de la serviciu. La moment Tudor este în spital și riscă să-și piardă vederea, pentru că soluția Verde de briliant a fost vărsată în fața, pe cap și în ochi. Update: culmea este faptul că pentru a-l umili pe Tudor, cavcaliucii au chemat poliția pentru a-i testa alcoolemia, pretinzând că este băut. O calomnie, care este demnă doar de poeți in epoleți, pentru că rezultatul alco-testului era ZERO”, a scris deputata.