Deputatul Partidului „Șor”, Denis Ulanov, nu vede nicio problemă în faptul că legiuitorii Violeta Ivanov și Reghina Apostolova au semnat, alături de alți 51 de deputați, Declarația privind constituirea majorității parlamentare, chiar dacă se află la tratament anti-COVID-19 și lipsesc de la ședințele plenare a Parlamentului.

Care este problema că ele se află în instituție medicală în Chișinău? Nu văd nicio problemă. Procedura de semnare a documentului este una standartă care nu prevede careva complicații. De aceea, autoizolarea nu înseamnă imposibilitatea comunicării cu deputații noștri”, a declarat Ulanov.

Amintim că parlamentarii Partidului „Șor” Violeta Ivanov și Reghina Apostolova au reușit să semneze pentru crearea noii majorități parlamentare și propunerea de a-l desemna pe Vladimir Golovatiuc în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, chiar dacă lipsesc de la ședințele Parlamentului, fiind în „concediu medical” în legătura cu testarea pozitivă la COVID-19.

Detalii: Semnături „infectate” // Ivanov și Apostolova au semnat pentru noua majoritate din „concediu medical” fiind la tratament anti-COVID