Inna Sîrbu, soția deputatului platformei „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu, vine cu un mesaj după ce în presă a apărut informația privind internarea parlamentarului în stare gravă la spital în urma complicațiilor provocate de COVID-19.

Prieteni, soțul meu are COVID-19 și a fost internat în Secția de Terapie Intensivă. Starea lui de sănătate este gravă, dar stabilă. Primesc periodic informații de la medicii care îl supraveghează, deoarece Sergiu nu are acces la telefon. În contextul în care în spațiul public au apărut informații eronate în ceea ce privește starea de sănătate a soțului meu, vă rog să nu speculați pe această temă și să dați dovadă de respect și înțelegere în aceste momente complicate pentru familia noastră”, a scris Inna Sîrbu.

Amintim că mai multe portaluri de știri au scris astăzi despre faptul că trei deputați din cadrul platformei „Pentru Moldova” (formată din deputații Partidului „Șor” și a unui grup de parlamentari neafiliați) au fost confirmați pozitiv la COVID-19. Este vorba despre legiuitorii Sergiu Sîrbu, Violeta Ivanov și Reghina Apostolova.