Mai multe persoane s-au alăturat echipei Partidului Democrat din Călărași. Cu un mesaj de salut către noii colegi a venit deputatul PDM, Nicolae Ciubuc.

Potrivit parlamentarului, în timp ce politicienii sunt în prezența unei crize politice, luptelor și dezbaterilor politice interminabile, scenarii și jocuri, „oamenii din sate trăiesc cu grijile și nevoile lor, cu gândul la o viață mai bună, dezamăgiți și îngrijorați, cum ieșim din această pandemie, vor continua proiectele de infrastructură în localitățile lor, când vor avea posibilitatea să se vaccineze, vor avea anul acesta fermierii parte de subvenții, etc”.

Despre scenariile politice viziunea și poziția PDM am discutat cu colegii din organizațiile primare PDM din localitățile Temeleuți și Sipoteni, r-nul Călărași. O plăcere deosebită am primit în comunicarea cu ei, văzându-i  tot atât de uniți și hotărâți. Ca de fiecare dată, mândru de fiecare dintre ei... Le-am urat cu plăcere și mari emoții ”bun venit în echipă” noilor membri PDM din organizaţia noastră de la Sipoteni. Mândru să văd că oameni noi se alătură “familiei” noastre şi vor să facă parte din echipa PDM”, a scris Ciubuc.