Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului se va întruni joi, 11 februarie, în ședință pentru a examina proiectul hotărârii pentru aprobarea programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Executivului condus de Natalia Gavrilița. Anunțul a fost făcut de Vasile Bolea, președintele CJNI.

La data de 11 februarie 2021, ora 9.00 , în incinta sediului Parlamentului Republicii Moldova , sala Europa, va avea loc ședință Comisiei juridice, numiri și imunități unde se va examina demersul doamnei Natalia Gavrilița, candidat la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova și proiectul hotărârii pentru aprobarea programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului. Cu această ocazie invităm pe doamna Natalia Gavriliță și membrii echipei nominalizați pentru funcțiile de miniștri să se prezinte la această ședință”, a scris el.

De precizat că în aceste clipe se desfășoară ședința Biroului Permanent al Parlamentului la care urmează să fie dezbătut subiectul privind examinarea, în cadrul ședinței în plen, a programului de activitate și acordarea votului de încredere Guvernului.