Liderul PDM, Pavel Filip, a venit cu o reacție, după ce astăzi Maia Sandu a desemnat-o pe Natalia Gavriliță candidat la funcția de premier. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că vrea „o discuție cu președintele și cu premierul desemnat, pentru a înțelege adevăratele intenții ale acestei mișcări”.

„Am văzut candidatura propusă astăzi de președinte pentru funcția de premier. Apreciem că președinția a ales o opțiune constituțională pentru situația în care ne aflăm, în ciuda propunerilor fantasmagorice care existau în societate. Am urmărit activitatea dnei Gavriliță în calitate de ministru al Finanțelor și urmează să vedem componența cabinetului de miniștri propus de aceasta. Considerăm însă absolut necesară o discuție cu președintele și cu premierul desemnat, pentru a înțelege adevăratele intenții ale acestei mișcări, iar ulterior vom decide, împreună cu echipa, care vor fi acțiunile noastre”, susține președintele PDM, Pavel Filip. 

Amintim că, Maia Sandu a anunțat astăzi că o propune pe Natalia Gavriliță la funcția de premier al R. Moldova. Candidatura acesteia urmează să fie analizată de către Parlament în decurs de 15 zile. 

Președintele Maia Sandu a anunțat cine este candidatul la funcția de premier

FLASH // PAS nu va susține candidatura desemnată de Maia Sandu la funcția de premier