Andrei Neguța, fostul ambasador al Republicii Moldova la Moscova, deși inițial nu a vrut să dea vreun comentariu, într-un final a făcut o primă declarație pentru presă despre dosarul în care este învinuit. „Problema nu este la mine. Nu sunt implicat”, a declarat acesta.

Amintim că azi procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) solicită aplicarea mandatului de arestare preventivă pe numele său pentru un termen de 30 de zile. Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, se va expune la ora 17:00 asupra demersului, scrie Realitatea.md

Andrei Neguța a fost reținut acum două zile. A fost pus sub învinuire în dosarul cu microbuzul cu numere de înmatriculare diplomatice care transporta anabolizante, fiind audiat în calitate de învinuit pentru complicitate la contrabandă.

Fostul ambasador pledează nevinovat.

Realitatea.md a transmis în direct declarația lui Andrei Neguța pe platforma Rlive.md și urmează să revenim cu informații despre decizia judecătorului de instrucție privind mandatul, într-un articol nou.