„Chiar dacă suntem diferiți, chiar dacă avem viziuni politice diferite. Trebuie să ieșim mâine la protest și să-i amintim acestui individ că pe 15 noiembrie toată țara i-a cerut să plece”. Declarația aparține liderului „Pro Moldova”, Andrian Candu.

„Stabilitatea de care vorbea Dodon a însemnat două Guverne într-un an. Majoritatea cetățenilor au ales schimbarea, astfel, noi toți să-i arătăm lui Dodon că trebuie să plece. Dodon vrea să se răzbune că a pierdut fotoliu său de șef și că trebuie să-și strângă bagajele și să plece de la Condrița. Zilele trecute, el disperat de putere cu acoliții săi din Parlament a încălcat legea și Constituția acestei țări. Dodon a arătat că pot fi încălcate înțelegerile cu partenerii strategici. Este important ca noi toți, chiar dacă avem viziuni politice politice, trebuie să ieșim mâine la protest și să-i amintim acestui individ că pe 15 noiembrie întreaga țara i-a cerut să plece”, a declarat Candu.

Politicianul a îndemnat toți cetățenii să iasă la protest pentru a arăta „că putem fi uniți”.

„Să fim prudenți, să purtăm mască. Să demonstrăm că în contextul pandemiei, noi știm să fim responsabili și să ne apărăm drepturile”, a punctat el.