Deputatul Corneliu Padnevici anunță că părăsește formațiunea „PRO MOLDOVA” și grupul parlamentar respectiv. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA și îmi voi continua activitatea în calitate de deputat neafiliat. Deși am fost printre fondatorii Partidului Pro Moldova și am muncit mult la afirmarea acestuia în calitate de forță politică alternativă, acum simt că nu mai pot contribui cu nimic la dezvoltarea acestui proiect politic. Nu renunț însă la convingerile și ideile pe care le-am promovat permanent și mă voi concentra pe realizarea proiectelor pentru oameni și pentru comunități, în primul rând din circumscripția Drochia-Dondușeni-Soroca. În Parlament voi susține inițiativele care să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale oamenilor și voi evita în continuare populismul și răfuielile politice”, a scris el.

De precizat că anterior formațiunea a fost părăsită de Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Ruxanda Glavan. În acest sens, partidul a rămas cu doar 9 deputați.