(UPDATE): Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, confirmă faptul că a fost infectat de COVID-19. Despre acest lucru el a comunicat pe pagina sa de Facebook.

Pandemia de coronavirus nu m-a ocolit nici pe mine. De câteva zile, sunt autoizolat și primesc tratamentul recomandat de medici. În linii generale, sunt bine, zilnic în discuții cu colegii de partid. Sper că în scurt timp, cu ajutorul Lui Dumnezeu, voi reveni la activitatea în regim obișnuit, gata pentru munca spre o nouă victorie în alegerile prezidențiale. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de sănătate. În același timp, mă rog Lui Dumnezeu să ne ajute pe toți să scăpăm cât mai curând de această pandemie. Sănătate tuturor!”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

Știrea inițială!

Președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, a fost diagnosticat cu COVID-19. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către mai multe surse din cadrul Legislativului.

Reporterii noștri au contactat mai mulți deputați socialiști, inclusiv Corneliu Furculiță, pentru a obține o confirmare, însă aceștia nu au răspuns la apel. Unicul care a răspuns a fost parlamentarul Radu Mudreac care ne-a declarat că nu a comunicat cu Furculiță și nu cunoaște despre starea lui de sănătate.

De precizat că recent cu COVID-19 a fost diagnosticat și deputatul socialist Adrian Lebedinschi.