Victor Munteanu, avocatul lui Vlad Filat, anunță că liderul PLDM va depune o plângere penală „în legătură cu declarațiile care ni corespund adevărului privind pretinsele amenințările din partea rudelor sale în adresa lui Igor Popa”.

„Urmare a declarațiilor lui Igor Popa că acesta ar fi fost amenințat cu moartea de către rudele domnului Vlad Filat, domnul Filat va depune o plângere penală în legătură cu declarațiile care nu corespund adevărului privind pretinsele amenințări din partea rudelor sale în adresa lui Igor Popa, iar investigația penală urmează să confirme faptul că dînsul a mințit. Domnul Vlad Filat a comunicat săptămâna trecută că el nu va mai polemiza în public cu Igor Popa decât prin intermediul avocaților”, scrie avocatul lui Filat pe pagina sa de Facebook.

ssssssssssssssssAmintim că, astăzi, 28 septembrie, Igor Popa, fostul avocat al lui Vlad Filat, a declarat pentru presă că a fost amenințat „cu moartea și cu răfuiala fizică” de rudele lui Filat. Totodată, Filat a anunțat astăzi că a depus câteva plângeri pe numele lui Popa.