Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, i-a amintit lui Dodon că anume datorită susținerii oferite de către Partidul Nostru, PSRM a luat cele mai multe fotolii în Parlament, iar Dodon a devenit președinte datorită faptului că a fost majorată vârsta de participare la prezidențiale.

Usatîi l-a ironizat pe Dodon, declarând că acesta nu este decât un simplu președinte care nu trebuie deranjat pentru probleme mai serioase.

„Igor Dodon a declarat după primul tur că-i va salva pe toți și pe toți îi va ajuta, nu doar pe mine, dar pe toată țara. El nu are procuratură și de aceea nu are posibilitate. Dodon luptă și el cu ce poate: cu un drapel, cu o declarație, cu oficiile NATO. Igor Nicolaevici e simplu președinte, nu trebuie să-l deranjăm cu alte probleme.

L-am susținut din punct de vedere politic, pentru că ei se poziționează ca stângiști, iar noi ne poziționăm ca centru-stânga”.

Usatîi se întreabă: oare, e o problemă ca doi deputați PSRM să-l viziteze pe Felix Grincu în închisoare? „Sigură că nu e problemă pentru ei!”, răspunde Usatîi.

Usatîi s-a mai plâns și pe faptul că mass-media controlate de PSRM nu mediatizează Partidul Nostru. „Dar să fie ei toți sănătoși! Eu vă am pe voi, eu am rețelele sociale! Există mass-media care fac știri despre noi și de aceea mergem înainte”.

Potrivit lui Usatîi, problema nu constă nici măcar în faptul că mass-media socialiștilor au primit ordin să nu mediatizeze Partidul Nostru, ci faptul că liderii PSRM din teritoriu îl insultă verbal pe Usatîi și pe membrii partidului acestuia. „Băieți, ce vă permiteți? Voi îi imitați pe Balacci, Plahotniuc și alte prostituate? Imitați-i și veți deveni ca ei! Socialiștii au ajuns în Parlament pe sudoarea noastră, pe sângele nostru”, a spus Usatîi care a adăugat că Dodon a ajuns în fruntea statului doar datorită faptului că Plahotniuc a majorat vârsta de participare la alegerile prezidențiale.

Usatîi a punctat că, în cazul în care Dodon și oamenii lui vor continua să objduiască Partidul Nostru și pe membrii de partid, ei vor pleca în „opoziție dură”.