Fostul președinte al organizației teritoriale Chișinău a Platformei DA și fondatorul partidului „Voința Poporului”, Nicolae Gârbu, va conduce Biroul pentru relații cu veteranii pe lângă Guvernul R.Moldova. Potrivit unui comunicat de presă al Executivului, „Biroul are menirea să asigure comunicarea eficientă dintre organizațiile obștești ale veteranilor și Guvern întru soluționarea problemelor cu care acestea se confruntă”.

În cadrul structurii activează 3 persoane, altele două urmează a fi selectate în urma unui concurs organizat de Cancelaria de stat”, se menționează în comunicat.

În cadrul întrevederii de azi cu Ion Chicu, premierul a solicitat colaboratorilor Biroului „să elaboreze în termeni rapizi Planul de activitate, astfel încât suportul așteptat de veterani din partea acestei structuri guvernamentale să fie oferit cu maximă rapiditate și eficiență”.

De precizat că Nicolae Gârbu a deținut funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale în perioada 2005-2010. În perioada 2015-2016 el a condus organizația teritorială Chișinău a Platformei DA, iar ulterior a stat la baza formării Partidului „Voința Poporului”, condus la moment de Ștefan Urîtu.