Igor Dodon salută dialogul celor patru partide parlamentare (Platforma DA, PAS, PDM și PSRM), pentru a soluționa problemele provocate de criza din agricultură și de cea pandemică. Totodată, Dodon salută și faptul că la dialog nu au fost invitate și partidele Șor și Pro Moldova. Declarația a fost făcută de Dodon astăzi în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

„În sfârșit patru partide neoligarhice au decis să discute pe subiecte importante. Eu cred că discuțiile sunt binevenite și este important că au rămas „за бортом” (în afară) PRO Moldova și Șor. Oamenii așteaptă ca deputații să găsească soluții, iar eu în calitate de președinte sunt gata să susțin aceste soluții”, a menționat Dodon.  

Amintim că deputații PDM, PSRM, Platforma DA și PAS au avut câte ședințe comune în această săptămână unde au căutat soluții pentru criza pandemică și cea din agricultură. Partidele au decis crearea unor grupuri de lucru pentru aceste probleme, iar Platforma DA insistă pe convocarea unei ședințe extraordinare a Parlamentului.